VENDÉGKÖNYV

Név:
Email:
Ellenőrzés: Jelöld be a spamvédelmi négyzetet!

folyamhajo.hu 2021. 03. 04. 14:42
Helló Mindenki. :)

Így igaz, minden szállodahajó meg lesz rajzolva méretarányosan, és az adatlapon a képek fölött kap helyet. Nem kevés meló, de most bőven ráérek este 8 után.

Monarchia! Már megvan a rajz szerinti rendezési lap, de ez egyelőre bétateszt, ugyanis amíg nem tudok lapozhatóságot beállítani, baromi lassan tölt be. Mobilnetesek (és modemesek:-) erre a linkre most ne kattintsanak: http://folyamhajo.hu/regiszter?func=listdraw

Egyébként 122 hajó rajza van kész, ez a teljes szállodahajó-állomány 42%-a. Egy-egy rajz 5-6 óra alatt készül el, nyilván a hasonló kialakítású hajóknál ez rövidebb, hiszen ott csak át kell rajzolni a meglévő testet. A legnagyobb kihívás a sok egyedi forma (pl. a RIVER CLOUD mindenirányban ívelt teste). De haladok...
monarchia 2021. 03. 03. 23:50
Helló, látom elkezdted rajzolni a kabinosokat, baromi jók. Mi szerint haladsz? Mennyi van még hátra? Valahogy jelölnöd kéne a listában, mi van már kész, mert most csak találomra belekattintok pár hajóba, és nem mindegyiknél látszik...
Nev 2020. 08. 02. 21:18
Szia! Szereztem egy infót az A' Rosa Riva-ról. 2017. július 24-én kigyulladt a wellnes-részlegben, de egy rövid, pár hetes javítás után újra hajózott. 2018. októberétől svájci zászló alatt hajózik, Baseli kikötővel.
Vendég 2020. 01. 13. 18:22
Jó az oldal! Vendég
Kata 2018. 09. 25. 22:40
Nagyon-nagyon klasszak a rajzok, ha teheted, rajzold le az ÖSSZES dunai hajótípust!!! Szeretném őket egyben látni egyszer ezen az oldalon! A cikkek is jók (különösen az első Vöcsök története... szomorú és tanulságos :-((( de engem a rajzok fogtak meg igazán. :-)
próba 2018. 04. 12. 13:30
Próba új szerver.
Eiselt Gáborné 2017. 11. 21. 13:48
Tisztelt Kalmár Dániel! Én egy öreg nő vagyok, aki soha nem hajózott, a hajózásról i leginkább Dékány András ifjúsági regényeiben olvastam, de nagyon szeretem bámulni a Dunán járó hajókat. Véletlenül tévedtem a folyamhajózás.hu oldalra és nagyon jó időtöltés volt olvasni az ott leírtakat. Köszönöm az élményt!
Random 2017. 08. 19. 0:21
Ez egy remek oldal, az egész világon egyedülálló. Sohasem láttam még ilyen hajógyűjteményt ebben a hajókategóriában. Érthető, hogy nem ingyenes az oldal fenntartása, bár ha lehetséges valamilyen formában, egy pár "karton sörről" én szívesen lemondanék az oldal javára, hogy ezzel is segítsek valamilyen formában.
folyamhajo.hu 2017. 08. 16. 21:07
Üdv mindenkinek. A DUMBIER baleset túlélőjének pontos neve Emil Šimek. A hajóbalesetek rovatban következetesen nincsenek említve sehol személyek nevei, de a neten több cikk is említi, amelyekből dolgoztam. A plavba.net valóban hiánypótló oldal, több ponton is hivatkozom/hivatkoztam rá én is, látszik, hogy igazi megszállott hajórajongó üzemelteti. Nagy kedvencem volt régen a riverships.ru, kár, hogy már nem üzemel, illetve a ma is létező www.spkflot.ru, ahol egy szintén lelkes rajongó összegyűjtötte az összes orosz szárnyast, és próbálja is a beérkező információk alapján rendszeresen frissíteni, bővíteni. Ezeket a dolgokat töretlen és önzetlen lelkesedés nélkül nem lehet csinálni. A folyamhajó sem hoz bevételt, sőt, a névszerver és a tárhely fenntartásáért cserébe minden évben lemondok egy komplett kamionnyi sörről. De amíg csak sörről kell miatta lemondani, addig élni fog. Az ember saját oldala kicsit olyan, mintha egy olyan gyereke lenne, amelyik soha nem nő fel. A kabinosok várhatóan ősszel frissítve lesznek, az információkat köszönöm.
Random 2017. 08. 15. 22:01
A REMBRANDT a tavalyi évtől EXCELLENCE PEARL néven hajózik.
Első 1 2 3 4 5 6 7 ... Utolsó